Online Marketing helpt u kansen benutten.

Met online marketing als onderdeel van uw website en business strategie is succes verzekerd. Strategie en marketing en daarnaast ook nog de techniek?! Het is nogal veel wat u moet weten. Daarom willen wij u helpen en bijspringen waar u het kwijt bent.

Altijd optimaal vindbaar blijven is een continu proces

U wilt natuurlijk als eerste gevonden worden en daar moet u zeker aan blijven werken. Door de juiste website techniek te gebruiken, je SEO op orde te houden en backlinks te gebruiken via andere sites en social media blijf je optimaal vindbaar. Het team van Internetbureau Combining Elements kan u daarbij helpen door haar diensten in te zetten.

Website optimalisatie
Aanpassen van tekst, beeld, vormgeving en opbouw van de website.

Markt-/ Keyword analyses
Optimaal vindbaar zijn en blijven. De juiste keywords toepassen op alle online media zorgt voor optimale vindbaarheid. Wij voeren marktanalyses uit voor SEO, web-teksten, sociale media of leveren u de analyses op maat aan.

Social Media
Content maken en plaatsen. Voortaan bent u in gesprek met uw doelgroep zonder er na om te kijken. Wij maken hanteren online marketing strategie, maken visuals, tekst en monitoren de voortgang.